Az ajándék sosem árt meg az egészségnek! Trendi Divat Webshop!

Vásárlási feltételek

Általános vásárlási feltételek:

Megrendelése ajánlatkérésnek számít, szerződést csak visszaigazolással köt érvényesen cégünkkel a Soul Rivers Kft.-vel, és ezzel egyben elfogadja a szerződés teljesítésére vonatkozó Általános Vásárlási Feltételeinket az alábbiak szerint. Megrendelésére a vonatkozó, érvényes magyar jogszabályok az irányadók.

Elérhetőségeink:

  • e-mail: info@soulrivers.hu
  • mobil: 20/99 13 222
  • cím:  Soul Rivers Kft. 9023 Győr, Tihanyi Á. u. 21.

A megrendeléseket – hétvége kivételével - naponta lezárjuk, hogy a kívánt termékeket amint lehet, elküldhessük Önnek. A különböző napokon megrendelt cikkeket, ha a csomag már össze van állítva, csak külön csomagokban tudjuk szállítani. Kérjük, hogy a termékek megrendelése esetén szíveskedjen megadni minden esetben a telefonos elérhetőségét, illetve e-mail címét. Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy a Soul Rivers Kft. a termékek árainak feltüntetését a tőle elvárható legnagyobb gondossággal végzi, azonban esetleges technikai, adatrögzítési, valamint nyomdai hibák előfordulhatnak. Ennek megfelelően felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy az esetleges technikai, adatrögzítési, valamint nyomdai hibák esetén a Soul Rivers Kft. ajánlati kötöttsége nem áll fenn.

FONTOS!

Az Akció menüpont alatt található ajánlataink mindig csak a készlet erejéig érvényesek!

Házhozszállítás:

Amennyiben Ön terméket rendel a http://shopping-outlet-store.com WEB Áruházból, úgy azt a terméket a megadott címre, irodájába, házhoz, lakásába szállítjuk. Házhozszállítás előtt a kiszállítást végző cég képviselője egyeztethet Önnel a megadott elérhetőségén a szállításra vonatkozóan. Ezért nagyon fontos, hogy a megrendelés leadásakor szíveskedjen megadni valós telefonszámát, illetve e-mail elérhetőségét.

Csomagátvétel:

Az esetleges további reklamációk érvényesítése érdekében kérjük, őrizze meg a csomag kifizetését igazoló pénzbizonylatot. A csomagokat a GLS futárszolgálata  szállítja Önnek!

Vevőkapcsolat:

  • e-mail: info@soulrivers.hu
  • mobil: 20/99 13 222
  • cím:  Soul Rivers Kft. 9023 Győr, Tihanyi Á. u. 21.

Fizetés:

A fizetés utánvéttel történik.

Szállítási költség:

A szállítási költség függ a csomag súlyától:

  •     1 kg-ig bruttó 2000 Ft

Amennyiben nem tudunk egy megrendelésből minden árut egyszerre kiszállítani, a további csomagoknál a szállítási költséget átvállaljuk. Áfás számla igénylését - kérjük, a megrendeléskor jelezze, és a regisztrációnál adja meg az Ön által kért számlázási adatokat!

A szállítási költségen felül egyéb ( csomagolási ) költséget nem számolunk fel.

Visszaküldés:

Ha a kiszállított terméket bármilyen ok miatt mégsem találja megfelelőnek, a kiszállítást követő 14 napon belül küldje: Soul Rivers Kft. 9023 Győr, Tihanyi Á. u. 21.

Felmerülő kérdések esetén vevőszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére. Kérjük, az árut egyszerű csomagként, „kísérőlevél belföldi postacsomaghoz” zöld színű nyomtatvánnyal, saját költségén adja fel. Utánvétes és portós csomagot nem veszünk vissza. A csomagban feltétlenül küldje el a számláról leválasztható visszáru levelet, melyet a hátoldalán található útmutató szerint töltsön ki – kérheti az áru cseréjét vagy ellenértékét.

Az áru ellenértékét postai úton küldjük el az áru beérkezését követő maximum 30 napon belül. A cserével illetve visszavásárlással kapcsolatban felmerülő csomagolási- és szállítási költségek a vásárlót terhelik.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy csere- vagy visszavásárlási lehetőség csak eredeti állapotának megfelelő, sértetlen, nem használt termékekre érvényes!

Garancia

Cégünk minden sértetlen, számlával igazoltan nálunk vásárolt, nem használt termékére teljes körű csere- vagy visszavásárlási lehetőséget biztosít az átvételtől számított 14 napon belül! Szavatossági igény a számla bemutatásával érvényesíthető a vásárlást követő 1 éven belül, ha a meghibásodás hibás teljesítésből ered. Az első 6 hónapban a Soul Rivers Kft. feladata a kifogás intézése, 6 hónapon túl a vásárló a kifogása rendezéséhez az illetékes fogyasztóvédelmi szervhez fordulhat. Szavatossági igény elfogadása esetén a fogyasztó által elvárható rendeltetésre figyelemmel javítást, cserét, kártérítést kell lehetőség szerint 15 napon belül biztosítani. Szavatossági igény benyújtásáról minden esetben jegyzőkönyvet kell kiállítani, melynek tartalmaznia kell a vásárlással kapcsolatos adatokat, valamint a kifogás tényét. Ezen igényével keresse fel vevőszolgálatunkat (Soul Rivers Kft. 9023 Győr, Tihanyi Á. u. 21., telefon: (20/99 13 222)

Az akciós termékeket a Soul Rivers Kft. kizárólag interneten keresztül értékesíti. Az Ön megrendelésének, azaz velünk kötött szerződésének teljesítése során a 17/1999.
Kormányrendeletnek megfelelően járunk el. Hibás teljesítés esetén a szavatosságra vonatkozó vásárlási igényeket a 49/2003 (VII. 30.) GKM rendelet alapján rendezzük. Adatvédelmi nyilatkozat - Adatai nálunk biztos kezekben vannak az Adatvédelmi törvény (1992. évi LXIII. tv.), valamint a Direktmarketing Törvény (1995. évi CXIX. tv.) értelmében szeretnénk tájékoztatni, hogy megrendelésével, mint ügyfelünk hozzájárul, hogy személyes adatait (név, lakcím, telefonszám, fax, e-mail) a Soul Rivers Kft., mint adatkezelő az adatvédelmi jogszabályok előírásainak megfelelően áruküldő tevékenységéhez, ajánlati listák és vásárlási ajánlatok megküldéséhez tárolja, kezelje, illetve felhasználja.

Adatszolgáltatása önkéntes. Adatait nyilvántartásunkban 15 évig kezeljük. Amennyiben adataiban változás állna be, kérjük, jelezze számunkra! A Soul Rivers Kft. által gyűjtött személyes adatok kezeléséről Ön bármikor tájékoztatást kérhet vevőkaszolgálatunknál, valamint adatai törlését vagy helyesbítését is itt kérheti, illetve tiltakozhat személyes adatainak kezelése ellen.

  • e-mail: info@soulrivers.hu
  • mobil: 20/99 13 222
  • cím:  Soul Rivers Kft. 9023 Győr, Tihanyi Á. u. 21.

© 2011. Soul Rivers Kft.  Minden jog fenntartva.